General Med

Distribuitor autorizat 3M™ Medical Romania


Va rugam sa cititi cu atentie urmatoarele precizari privind politica de confidentialitate

SC General Med SRL poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere de oferta pe e-mail/fax/telefon, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele dvs., adresa, CNP, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre si orice alt fel de informatie in legatura cu modul in care utilizati produsele si serviciile noastre.

1. In ce fel poate utiliza General Med aceste informatii personale?

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de SC General Med SRL doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor SC General Med SRL, cum ar fi:

1.1 procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;

1.2 oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;

1.3 facturare;

1.4 solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de dumneavoastra;

1.5 realizarea studiilor de piata / de produs, marketingul produselor si al serviciilor SC General Med SRL si ale distribuitorilor sai;

1.6 contactarea dumneavoastra (posta, email, tel. etc.) in legatura cu oferte de produse si servicii ale SC General Med SRL care credem ca ar putea sa fie de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat(a) in acest sens);

1.7 inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private SC GENERAL MED SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor: FURNIZAREA DE BUNURI SI SERVICII - oferte / contract / facturare / livrarea produselor / contabilitate / alte scopuri asociate privind comertul de bunuri si servicii comform legislatiei in vigoare din Romania.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati date personale, acestea fiind necesare FACTURARII BUNURILOR SI SERVICIILOR COMANDATE.
Refuzul dvs. determina emiterea facturilor in format incomplet sau imposibilitatea emiterii facturii / livrarii bunurilor comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate urmatorilor destinatari: operator facturare / contabil / curier.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la General Med SRL.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra NU vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:

*Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.


Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu aceste reguli.